Branding.

Het belangrijkste element van je branding is zonder twijfel je logo. Een logo moet opvallen, duidelijk weergeven waar je bedrijf voor staat en ook nog eens leesbaar zijn over verschillende media.

We bespreken eerst jouw noden en inspiratie voor we aan de slag gaan met een eerste ontwerp. Vervolgens maak ik verschillende voorstellen waarna we in enkele correctierondes uit komen op jouw nieuw logo.

Daarnaast zijn kleurengebruik, lettertypes, visuele elementen en gebruik van stock fotografie aanvullende elementen die je branding aanvullen. Het consistent gebruik van deze zaken op website, naamkaartjes, folders, reclamedrukwerk,… is erg belangrijk voor de ontwikkeling van uw merk.

Enkele projecten

CAPHITEC

Voor een internationale business consultant deden we de herwerking van zijn logo, bouwden we de huisstijl verder uit en ontwikkelden we een compacte maar professionele website waar de klant zelf nieuwsberichten en nieuwe projecten op kan plaatsen….

Lees meer

Lora

Ben je op zoek naar een compleet nieuwe look of eerder enkele stuks om jouw kleerkast op te vullen? Bij Lora ben je aan het juiste adres voor een gevarieerd assortiment aan dameskledij, accessoires & schoenen.  Bij Dsigner…

Lees meer

Pak’et Training center

Wanneer Coach Ruben een eigen trainingcenter start, schakelt hij uiteraard de hulp van Dsigner in 😎. Samen ontwikkelden we een krachtig logo en een eenvoudige website. Het logo en de huisstijl werden daarna door ons verder verwerkt…

Lees meer

Coach Ruben

Voor de energieke personal trainer Ruben ontwierp ik een dynamisch logo en bijpassende visitekaartjes. Branding Het logo van Coach Ruben bestaat uit een lijntekening van een dumbell, gebaseerd op een kattenpoot die hij zelf aanleverde.

Lees meer

Notariaat Dehaene – Balcaen

Voor het notariskantoor Dehaene – Balcaen in Gent ontwierp ik een luxe naamkaartje op een stevig,licht-gebroken wit papier en het logo in blinddruk uitgedrukt uit het papier zodat er een reliëf ontstaat aan de voorkant.

Lees meer

OS Branding

Doorheen de jaren is de huisstijl van OneSpan, Vasco Data Security en MyDigipass meerdere keren vernieuwd, waardoor ik mocht meewerken aan verschillende re-branding projecten, steeds met een internationaal team of extern mediabureau. De huisstijl werd daarna dagelijks…

Lees meer
1 2 3
Chat openen
1
Hulp nodig?
Dsigner
Hoi, hoe kan ik je helpen?