Offline.

Naast digitale media kan je ook met drukwerk de aandacht op je bedrijf richten. Drukwerk geeft een beter canvas aan design en fotografie. Daarnaast  biedt drukwerk oneindig veel mogelijkheden in opmaak, papiersoorten, kleuren en beleving.

Van geboortekaartjes, reclamedrukwerk, brochures, naamkaartjes, pop-up standen tot omslagen en veel meer, als u het kan dromen, kunnen wij het maken!

Vraag snel een offerte voor uw drukwerk.

Enkele projecten

Geboortekaartje Colette

Op 15 januari 2021 werd de kleine Colette geboren! Enkele maanden ervoor zaten we met de fiere mama en papa rond de tafel om het geboortekaartje samen te stellen. De mama had al een paar toffe creatieve ideetjes, en zo kwamen we snel tot dit prachtige en originele resultaat met gedroogde bloemetjes.

Read More

The RG’s

Met stevige roots in de West-Vlaamse rock scene, speelt de Belgische band melodie-gedreven stevide rock sinds hun ontstaan in 2013. Ze startten als een twee-koppige band, maar namen al snel een bassist op in hun rangen voor de extra punch. Ze brachten reeds enkele platen uit, en in het najaar zal hun nieuwste plaat verschijnen. De website voor The Rg’s is een sobere rock ’n roll site, gebaseerd op WordPress, zodat de band zelf de band pagina’s en optredens kan aanpassen. www.thergs.be Dsigner verzorgt ook de bedrukking en levering van de trucker petten die de The RG’s verkopen op optredens.…

Read More

Deze website gebruikt cookies. Door verder te surfen op dsigner.be gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.