Online.

Webdesign

Een moderne website is een must voor elke onderneming. Een goed onderhouden website is een visitiekaartje voor al je (toekomstige) klanten.

Gaat je hoofd tollen bij het horen van termen zoals Frontend, responsive design, CMS, SEO, SSL, HTML, social sharing, UI en UX? Dat van ons niet, en we helpen je graag verder met al je online wensen.

Wij maken zowel websites op basis van het CMS systeem WordPress als eenvoudige statische websites. Heb je al een website maar kan deze een opfrisbeurt gebruiken? Ook daar kan je ons voor contacteren.

Andere digitale toepassingen

Wij maken naast websites ook PowerPoint templates en presentaties, video animaties, voice overs, email templates, reclame banners en fotobewerkingen.

Enkele projecten

Broodjeszaak Boke

Nieuw ontwerp voor deze broodjeszaak uit Merksem, met een frisser design en meer foto’s. www.broodjeszaakboke.be

Read More

Parket Cormier

Robby Cormier heeft sinds 2000 ervaring in het leveren, plaatsen, herstellen en onderhoud van parket- en laminaatvloeren. Bent u op zoek naar een gedreven vakman die zijn passie in zijn werk legt dan is Cormier Parket hiervoor uit het juiste hout gesneden! Dsigner zorgt al enkele jaren voor de website van Robby Cormier, door regelmatige updates en aanpassingen houden we deze fris en modern. www.cormier-parket.be

Read More

Deze website gebruikt cookies. Door verder te surfen op dsigner.be gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.