Cerise

Cerise is de nieuwste kers aan het horecafirmament in Lochristi! Vers en heerlijk eten, met een vriendelijke bediening en een uitgebreide dagkaart. Zowel voor een stevig ontbijten, een snelle lunch, een gezellig borrelmoment met vrienden als een diner om het weekend in te zetten kan je bij Evelien & Co terecht! Reserveer snel een plekje op www.cerise-lo.be.

Ik verzorgde voor deze startup het hele grafische plaatje, zowel het logo met de kers, de website, de menukaarten als het promo drukwerk.

Logo ontwerp

Een zaak opstarten begint uiteraard altijd met een goed logo. In de drie weken naar de officiële opening hingen we dan ook een spandoek aan de gevel zodat iedereen al kon kennismaken met de nieuwe zaak, in afwachting van het houten paneel met uitgefreesd logo.

Website

Evelien vroeg naar een eenvoudige website, met enkele foto’s en de menukaart. Ik ging hiermee aan de slag en het resultaat is een eenvoudige maar moderne website met de volledige menu en enkele foto’s. Ik hielp ook mee in de zoektocht en de opmaak van het reservatiesysteem.

www.cerise-lo.be

Menukaart

De menukaart bestaat uit afzonderlijke A5 kaarten, met soft-touch en anti-kras laminaat en bovenaan geperforeerd, met ringen bevestigd op een houten plankje met het logo ingebrand onderaan. Deze hippe menu past helemaal in het interieur en heeft hetzelfde design als de online menu.

Promodrukwerk

Verder verzorgde ik voor Cerise de naamkaartjes, de geschenkbonnen, stempels, stickers,… Alles wat nodig is om een nieuwe zaak in de kijker te zetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Hulp nodig?
Dsigner
Hoi, hoe kan ik je helpen?