Delani – Renovatie en herstellingen

Op het vakmanschap van Nico De Laruelle, zaakvoerder bij Delani Lochristi, kan u reeds 30 jaar beroep doen in zowel Oost- als West-Vlaanderen. Gespecialiseerd in renovatie, maar ook voor isolatie en kleine herstellingen kan u bij hem terecht.


Delani is al jaren klant met zowel het onderhouden en moderniseren van hun website. De foto’s op de website worden regelmatig vernieuwd om ook de laatste realisaties van Nico online te kunnen weergeven.

www.delani.be

Het logo toont de kleine letter d van Delani uitgespaart in een 3D blok die staat voor het bouwen en verbouwen. De kleuren zijn jong en fris groen en blauw.

Om zijn dagelijkse job in stijl te kunnen uitvoeren, ontwierp ik een scheurblok met bestelbonnen, pennen en naamkaartjes voor Delani. Ook een voorgedrukte omslag en enkele stickers om materiaal te markeren.

Zowel de ontwerpen en het drukwerk werden door mij verzorgd.

Ook de bestelwagen van Nico kan wel wat reclame gebruiken. Zowel de zijkant als de achterkant van deze Volkswagen Crafter werden voorzien van reclame. Het beeld hiernaast is de mock-up die aan de klant bezorgd werd om te tonen hoe het ontwerp er uiteindelijk zou uitzien.

Naast het drukwerk lieten we ook polo’s,
t-shirts en truien bedrukken met het logo klein op de borst en groot op de rug.

Hier zorgde ik ook voor het textiel en de bedrukking.

Een aannemer kan regelmatig enkele bouwhekkens gebruiken om werven af te zetten. Voor Delani ontwikkelden we wind doorlatende mesh doeken met full-color bedrukking:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Hulp nodig?
Dsigner
Hoi, hoe kan ik je helpen?