Locos

Locos.be is een online platform dat de consument in een oogopslag laat zien waar er in de buurt lokaal online kan gewinkeld worden. Daarnaast biedt Locos.be een voordelige en klantvriendelijke webshop aan alle handelaren aan. Zo kan iedereen zijn waren online aanbieden!

Want lokaal online shoppen is te gek!


Het ontwerp voor de webapplicatie Locos.be is fris en een beetje loco. De kleuren, de bewoording, de iconen, de animatie video, alles past mooi binnen dezelfde huisstijl. Het belangrijkste element van de pagina is de kaart, waar per categorie of via scrollen en zoomen kan in geselecteerd worden, en is dan ook prominent aanwezig.

Branding

Het (geanimeerde) logo toont een gek gezicht en heeft niet toevallig soortgelijk kleuren als het Google logo. Locos is namelijk een zoekmachine voor lokale handelaren…

Animatie

De animatie video toont op een speelse maar duidelijke manier het verhaal van Locos. De voice-over en achtergrond muziek zijn op maat gemaakt door Toni Verlinden.

De video bestaat in twee versies: een voor klanten en een voor handelaren. Alle animaties, het script en de montage werden door mij verzorgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Hulp nodig?
Dsigner
Hoi, hoe kan ik je helpen?