OTA Oost-Vlaanderen

Het Ondersteuningsteam Oost- en West-Vlaanderen (OTA) is een erkende vzw en wordt financieel ondersteund door de Vlaamse Gemeenschap, concreet het Agentschap Jongerenwelzijn. De dienst maakt deel uit van een netwerk van Ondersteuningsteams in Vlaanderen, gesitueerd in de Provincies Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant – Brussel.


Ik ontwierp een website voor de Oost-Vlaamse tak van OTA, en kort daarna ook voor de Antwerpse zusterwerking. De site is gemaakt om te informeren, en moest overzichtelijk en modern overkomen. In samenwerking met een externe tekenaar – die voor de illustraties zorgde – kwamen we tot een mooi en evenwichtig ontwerp voor deze Vzw.

www.otavzw.be

Het logo dateert reeds uit 2014, maar ziet er nog steeds hedendaags uit. Aangezien OTA de dialoog aangaat met alle betrokken partijen binnen hun project, was een tekstballon hier wel van toepassing.

Naast het logo en de website ontwierp ik ook een informatieposter en een brochure voor OTA. De visitekaartjes, briefhoofd, omslagen en een stempel in dezelfde huisstijl maakten het pakket compleet.

Zowel de ontwerpen en het drukwerk werden door mij verzorgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Hulp nodig?
Dsigner
Hoi, hoe kan ik je helpen?