THUIS-LADEN.BE

Denkt u na over een aankoop of heeft u al een elektrische wagen of plug-in hybride wagen gekocht, en wilt u graag een laadstation laten plaatsen thuis en/of op het werk? Bij THUIS-LADEN.BE zit je op het goede adres! 


Ik zat mee rond de (virtuele) tafel en bedacht een manier om de eindklant een duidelijk overzicht te bezorgen van alle mogelijke laadstations en opties die beschikbaar zijn op THUIS-LADEN.BE. Met enkele snelle kliks krijg je een duidelijke prijsschatting, en dankzij het uitgebreide offerte-aanvraag formulier, kunnen Ward en Jarne hun klanten op een snelle en efficiënte manier helpen.

www.thuis-laden.be

Het logo is een eenvoudige lijntekening in groen en blauw, de kleuren die energie en groene energie weergeven. Het huis en de wagen worden verbonden door een bliksemschicht, die het opwekken van elektriciteit symboliseert. De lijntekening staat ook voor de oplaadkabel die hierbij nodig is.

WERFDOEKEN

Om het brand thuis-laden.be nog meer in de kijker te zetten ontwierp ik 2 grote werfdoeken die door het ganse land opgehangen kunnen worden als reclame.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Hulp nodig?
Dsigner
Hoi, hoe kan ik je helpen?