Elektriciteit Ward Leenaert

Ward Leenaert is leerkracht technisch onderwijs elektriciteit met een grote kennis en passie voor alles wat met elektriciteit te maken heeft. Zowel voor algemene elektriciteit, verlichting, domotica, verwarming, ventilatie, sanitair, data & camera bewaking en het leveren en plaatsen van zonnepanelen kan je bij Ward terecht. Met zelf samengestelde bouwpaketten zet hij je op weg, en volgt hij de installatie op tot alles in de puntjes geregeld is.


Ik ontwierp de website voor deze handige duizendpoot, waarbij de grootste uitdaging was om alle verschillende luiken duidelijk in beeld te brengen. We deden dit door het gebruik van iconen op de home pagina. Daarnaast zetten we de uitstekende service van Ward in de kijker door een geanimeerde conversatie weer te geven op een telefoon om zo de communicatie en opvolging duidelijk te schetsen.

www.wardleenaert.be

Branding

Het logo geeft duidelijk weer waarvoor het bedrijf staat en wat hun sterke punten zijn. De terugkerende iconen en kleuren verbinden het geheel met de website.

Animatie

Op de subpagina’s van de website kan je in de zijbalk een eenvoudige animatie terugvinden die weergeeft hoe Ward met de klanten die opteren voor zelfbouw communiceert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Hulp nodig?
Dsigner
Hoi, hoe kan ik je helpen?